Snel meer ruimte in huis

De eenvoudigste maar ook gezelligste manier om snel meer ruimte in je huis te creëren is door een dakkapel te bestellen. Prefab dakkapellen zijn zeer geschikt als je meer licht en ruimte wilt maken in een ongebruikte zolder of kleine slaapkamer.

Snel meer ruimte creëren

Heb je gauw extra ruimte in je huis nodig maar zijn alle slaapkamers al vol, is de ruimte daar te klein voor of is een verbouwing niet mogelijk? Dan kan je kiezen om extra ruimte te maken door het bestellen van een prefab dakkapel. Naast de extra ruimte kan je met een dakkapel ook extra licht en lucht in een normaal gesloten ruimte brengen.

Wat is een prefab dakkapel?

Een prefab dakkapel is een dakkapel die al in de fabriek in zijn geheel in elkaar wordt gezet en kant en klaar naar je woning wordt gebracht. Zo is er minder gerommel voor je woning en is de plaatsing meestal binnen één dag geregeld.

Waar moet je op letten?

  • Het materiaal: Je kunt kiezen tussen verschillende materiaalsoorten. Populaire prefab dakkapellen zijn kunststof, hout, staal en aluminium.
  • De grootte: Je kunt tussen een reeks van afmetingen kiezen, waardoor je een dakkapel kunt selecteren die precies bij je woning past.
  • De isolatie: Een belangrijke stap die je niet moet vergeten is om de isolatiewaarde van de dakkapel af te stemmen met die van je woning.
  • Een vergunning: Meestal kan je een prefab dakkapel vergunningsvrij aanvragen, maar in sommige gevallen moet je deze wel aanvragen. Denk zo aan een monumentaal pand.


Besteleendakkapel.nl levert hoog kwaliteit prefab dakkapellen. Deze dakkapellen worden kant en klaar naar je woning vervoerd en binnen één dag is je dakkapel geplaatst. De prefab dakkapellen worden nauwkeurig ingemeten en vervolgens zorgvuldig geplaatst zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van de extra ruimte in je huis.