Voordelen van kartonnen koffiebekers

In diverse werkomgevingen wordt koffie en thee gedronken. Veel wordt dat gedaan in kartonnen bekertjes. Dat brengt genoeg voordelen met zich mee en het is zeker het overwegen waard om dat binnen een bedrijfsruimte te gebruiken. Zeker als het om bedrijven gaat met grotere aantallen werknemers en het werk zich niet plaatsvindt in een kantoor. Een Goedkope promotiebeker is erg functioneel en mag niet in je bedrijf ontbreken.

Laat je kartonnen koffiebeker bedrukken
Met een Goedkope promotiebeker zorg je naast het functionele aspect ook voor een stukje professionele uitstraling. Je kunt deze kartonnen koffiebekers laat bedrukken helemaal naar eigen wens. Hoe mooi is het dat je koffie of thee kunt drinken uit een koffiebeker met een eigen bedrukte logo? Dit zorgt niet alleen voor een stukje professionaliteit naar je werknemers toe, maar juist ook naar klanten.

Gebruik kartonnen koffiebekers voor een duurzame oplossing
Naast dat een bedrukte kartonnen beker erg veel professionaliteit uitstraalt is ook het duurzame aspect van belang. Kartonnen koffiebekers passen helemaal in het principe van een groen milieu en kunnen vergist worden om er vervolgens compost van te maken. Vanuit deze compost is het mogelijk om nieuwe bomen te groeien waarvan er weer koffiebekers gemaakt kunnen worden. Kies je voor een koffiebeker met PLA coating dan kan de koffiebeker voor 100% opgenomen worden in het vergistingsproces. Hoe circulair wil je het hebben?

Voor de prijs hoef je het niet te laten bij kartonnen koffiebekers

De inkoop van koffiebekers kan op grote schaal worden ingekocht waardoor je de prijs kunt drukken. De meeste bedrijven kopen kartonnen koffiebekers groot in en laten ze bedrukken. Zo hoef je je nooit zorgen te maken of er wel genoeg koffiebekers in voorraad zijn.

Aanvullende producten op kartonnen koffiebekertjes
Met alleen kartonnen koffiebekertjes ben je er nog niet. Naast het gebruik van koffiebekers zal je waarschijnlijk ook aanvullende producten nodig moeten hebben zoals roerstaafjes, deksels en dispensers. Koop ook deze aanvullende producten in om je koffiehoek op de zaak nog completer te houden. Zo zorg je voor tevreden werknemers en tevreden klanten die langskomen.