Bedrukte polo inkopen voor jouw bedrijf? Zo bespaar je hier kosten op

Bedrukte polo’s zijn bijzonder handig in elk bedrijf. Mensen die in de buitendienst werken zien er dan herkenbaar en tegelijkertijd netjes uit. Je schept eenheid binnen je bedrijf als iedereen dezelfde bedrukte polo draagt. Voor bedrijfsuitjes zijn bedrukte polo’s ideaal en daarna een praktisch en handig aandenken. En uiteraard is elke bedrukte polo die gedragen wordt direct ook reclame voor jouw bedrijf. Het aanschaffen van bedrukte polo’s hoef niet duur te zijn. Heb jij een beperkt budget? Dan lees je hier over hoe je geld bespaart als je bedrukte polo’s in gaat kopen.

Een grote bestelling plaatsen

Wil je een polo bedrukken voor al je personeel en voor continu gebruik, dan kun je gerust een grotere bestelling plaatsen. De polo’s worden gedragen en dat elke dag, dus ook al bestel je te veel, deze polo’s kun je later aan nieuwe personeelsleden geven, gebruiken als relatiegeschenk of oude polo’s mee vervangen. De reden waarom het beter is om een grote bestelling te plaatsen als je deze toch wel kwijt kunt, is omdat je dan volumekorting krijgt. Hoe meer polo’s je nodig hebt, hoe lager de prijs per exemplaar.

Houd het simpel

Hoe ingewikkelder de polo, hoe meer je betaalt. Kies voor een basismodel en laat deze allemaal bedrukken met hetzelfde plaatje. Extra’s zoals een speciale pasvorm of een zijnaad met een split kosten meer. Daarbij geven veel leveranciers je de keuze uit verschillende merken, materialen en kleuren. Als je het simpel houdt, dan betaal je nooit meer voor extra opties. En soms kan een simpele polo juist netter zijn en beter aansluiten bij de wensen van je personeel.

Bestel je polo’s online

Als laatste is het altijd een goed idee om je polo’s online te bestellen. Daar zijn de kosten laag en is de kwaliteit er niet minder om. Webwinkels kunnen hun prijzen naar beneden doen omdat ze goedkoper zijn in onderhoud. Daarbij kan de opslag veel efficiënter gedaan worden dan in een echte winkel. Online is de keuze groot, stel je je eigen ontwerp samen en ben je niet afhankelijk van openingstijden voor het plaatsen van de bestelling. Daarbij zijn er interessante aanbiedingen en acties waarvan je gebruik maakt, die je mogelijk ergens anders niet vindt. Kies de goedkoopste webwinkel met de polo’s die aansluiten bij jouw wensen en budget, en je plaatst je bestelling in een handomdraai.