Een e-chopper huren op een vakantiepark of camping

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien rijden. De e-chopper is steeds populairder in Nederland en wordt steeds meer erkend en herkent als het ‘nieuwe rijden’. Ook op vakantieparken, bijvoorbeeld op Center Parcs z& droomparken zie je ze ook vaak. De stoere, geruisloze en volledige elektrische e-chopper. Deze vorm van vrijetijdsbesteding wordt steeds populairder!

Een e-chopper verhuren op een camping

Stel je hebt een mooie camping en je bent op zoek naar een aanvulling op jouw activiteiten. Vaak hebben jullie al een aantal fietsen voor de verhuur, maar wat als je mee wilt gaan met de huidige trends en benieuwd bent naar vernieuwing? Dan kun je een aantal e-choppers kopen! E-choppershop heeft hiervoor verschillende modellen beschikbaar! Laat nu je gasten een e-chopper huren en lekker toeren door de omgeving van jullie camping.

E-choppers op vakantieparken

Ook op vakantieparken zie je ze steeds vaker. In eerste instantie waren de golfkarren als de manier om je ter verplaatsen op en rondom het park, maar de e-chopper geeft jullie hier een extra gave optie erbij. De ervaring leert, dat wanneer vakantieparken deze elektrische voertuigen aanschaffen, ze deze binnen no-time hebben terugverdient!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? koop dan hier nu je e-chopper(s) online.