Een lokale wasstraat in Vriezenveen

Als je auto een wasbeurt nodig heeft, dan heb je een aantal opties. Je kunt zelf met een spons, een emmer of een hogedrukspuit in de weer, maar dat kost tijd en inspanning. Het is ook mogelijk om iemand in te schakelen om je auto handmatig te wassen. Deze mensen komen vaak langs bij kantoren, zodat je auto gewassen wordt terwijl je werkt. Wat mogelijk nog gemakkelijker is, is om een wasstraat in Vriezenveen te vinden en Washin Almelo is dan een uitstekende keuze. Want, zoals je hier kunt lezen, kiezen voor een wasstraat heeft een groot aantal voordelen.

Een wasstraat is gemakkelijk

Het belangrijkste voordeel van een wasstraat voor jou persoonlijk is waarschijnlijk het gemak. Je selecteert het wasprogramma, rijdt je auto naar binnen en gaat even een kwartiertje onderuit zitten terwijl je auto helemaal wordt gereinigd. Voor relatief weinig tijd heb je dan een auto die er weer even tegenaan kan. Dat had je zelf nooit zo snel kunnen doen met je emmer en je spons.

Het is een milieuvriendelijke keuze

Daarbij is gebruik van een wasstraat vaak ook milieuvriendelijker. De eigenaren besteden steeds meer aandacht aan hoe duurzaam ze zijn. Vind jij dit ook belangrijk, kies dan voor een wasstraat met het Milieukeur keurmerk. Deze hergebruiken het water, bijvoorbeeld, en op die manier gebruiken ze zelfs minder water dan dat jij zou doen als je je auto handmatig zou wassen. Ze kiezen ook hun reinigingsmiddelen zorgvuldig uit en zorgen ervoor dat deze biologisch afbreekbaar zijn.

Ook de onderkant wordt meegenomen

Als je zelf je auto wast, dan is het lastig om de onderkant schoon te maken. En ook dat is een belangrijk onderdeel van je auto die er baat bij heeft om schoon te zijn. Modder en vocht kan roest veroorzaken en dat haal je dus het beste even weg. Daarbij wordt er in de winter gestrooid met pekel en dat kan dan weer in je carrosserie bijten en schade veroorzaken. Het is altijd goed om dat weg te halen, ook al zie je het resultaat niet direct.

De extra opties

Een laatste voordeel van de wasstraat is dat je voor een paar euro’s meer kunt kiezen voor extra opties. Zo kun je je auto direct ook laten waxen, kun je de velgen laten reinigen en kun je hem laten nadrogen. De bovengenoemde bodemreiniging is ook een extra optie die wordt aangeboden. Moet je auto gewassen worden? De volgende keer kies je de wasstraat.