Populaire merken en modellen van wifi printers

Wi-Fi printers worden steeds populairder nu steeds meer mensen kiezen voor het gemak van printen vanaf elke plek in hun huis of kantoor. Wi-Fi-printers zijn er in verschillende merken en modellen, elk met zijn eigen sterke en zwakke punten, waardoor het belangrijk is om het juiste model voor uw behoeften te vinden. Dus laten we kijken waar je op moet letten wanneer je een wifi-printer wilt kopen.

 

Verschillende merken en modellen Wifi-printers

 

Een van de populairste merken is HP, dat een breed scala aan modellen heeft die kwaliteitsafdrukken bieden tegen een betaalbare prijs. De HP OfficeJet Pro 8025 is een uitstekende keuze voor kleine kantoren of thuisgebruikers met een beperkt budget en biedt hoge printsnelheden tot 15 pagina’s per minuut. Voor gebruikers die prints van hoge kwaliteit met levendige kleuren nodig hebben, biedt de HP Envy 6055 prints van professionele kwaliteit met een royale maandelijkse taakcyclus tot 1000 pagina’s.

 

Een ander populair merk is Epson, wiens EcoTank lijn kostenbesparingen mogelijk maakt door het gebruik van hervulbare inkttanks in plaats van traditionele cartridges. De Epson Expression ET-3760 biedt robuuste connectiviteitsopties zoals Wi-Fi Direct en Ethernet-aansluitingen, samen met automatisch dubbelzijdig afdrukken en scanmogelijkheden. Voor degenen die hogere afdrukken nodig hebben, is er de Epson WorkForce Pro WF-7720 die hoge prestaties levert met afdrukken van laserkwaliteit van 20 pagina’s per minuut.

Brother

Brother heeft ook een indrukwekkende selectie Wi-Fi-printermodellen om uit te kiezen. De Brother MFCL2750DW biedt dubbele papierladen voor flexibele papierverwerking en automatisch dubbelzijdig afdrukken voor meer efficiĆ«ntie. Dit model beschikt ook over een handig draadloos netwerk zodat je snel kunt printen vanaf compatibele mobiele apparaten zonder dat je via een kabelverbinding verbonden hoeft te zijn met een router of access point. Ondertussen is de Brother HL3140CW digitale kleurenprinter uitgerust met razendsnelle kleurenafdrukken tot 19 pagina’s per minuut met een scherpe afdrukkwaliteit dankzij de resolutie van 2400 x 600 dpi.

 

Dingen waar je op moet letten bij het kopen van een Wi-Fi-printer

Bij het kopen van een Wi-Fi-printer zijn er verschillende dingen die u in gedachten moet houden, zoals formaat, snelheid, kosten per pagina (CPP), taakcyclus en mediacapaciteit – allemaal zaken die u zullen helpen bepalen welk type printer het beste bij uw behoeften past. Daarnaast moet je nagaan of je later gemakkelijk extra functies kunt toevoegen, zoals kopiĆ«ren of faxen, zonder dat je daarvoor een andere machine hoeft te kopen. Tot slot, maar even belangrijk, is het om er zeker van te zijn dat de printer die je koopt sterke ingebouwde beveiligingsprotocollen heeft die je gegevens beschermen tegen ongeautoriseerde toegang wanneer de printer is verbonden via je netwerkverbinding en wanneer je gebruik maakt van openbare netwerken zoals hotspots in koffiewinkels, enzovoort.